Skip to the main content

In memoriam Cor Lamain

In de ochtend van 21 april is Cor Lamain op vierenzestig jarige leeftijd is overleden. Cor is in 1997 lid geworden van One Down Delft en heeft al die jaren met heel veel plezier en ook succes bij ons gespeeld. Enkele jaren geleden werd bij hem een kwaadaardige tumor gevonden die behandeld is. De laatste maanden is zijn gezondheid snel achteruit gegaan en afgelopen donderdagen meldde Fred dat hij in het Reinier de Graaf ziekenhuis was opgenomen. Dick en Fred gingen de zondagochtend van zijn overlijden bij hem op ziekenbezoek en daar bleek dat hij in de vroege ochtend was ingeslapen. Dat hij op maandag naar zijn broer zou gaan om daar zijn laatste dagen verzorgd te worden, heeft hij dus helaas niet meer gehaald. Zoals zijn broer Wil zei; Cor koos zijn eigen moment.

We zullen Cor en zijn vaak aanstekelijke lach en soms opgewonden ergernis missen en wensen vooral zijn familie en zijn bijna 25 jaar lange bridgepartner Peer heel veel sterkte.

Op 30 april is tijdens een indrukwekkende uitvaart en samenzijn bij Hudito in het bijzijn van zijn familie, vrienden en vele  clubgenoten afscheid van hem genomen.

 

Andere artikelen
Vernieuwd! Informatie ODD

Vernieuwd! Informatie ODD

  Via bijgaand link is de laatste versie van het informatie boekje over ODD op te vragen. ...

19/05/2024 - Peter van Hemmen
Nieuws van het bestuur

Nieuws van het bestuur

Je dient lid van deze club te zijn om dit bericht te bekijken.
Al lid? Inloggen

19/05/2024 - Peter van Hemmen
Spel van week

Spel van week

Spel van de week 16-05-24 Spel van de week 9 mei 2024 Spel van de week: 02-05-24 Spel van...

19/05/2024 - Peter van Hemmen